fbpx

BESPLATAN Dropshipping Kurs

Kako započeti Dropshipping biznis sa manje od 100€

Strategija Dokazana na 3 Shopa u Isto Vreme

Moj 18-ogodišnji prijatelj je testirao novu taktiku na čak 3 shopa u isto vreme. Svaki dole rezultat je prikazan za period od svega mesec dana. Pokazao mi je taktiku i odlučili smo da je podelimo sa svima besplatno kako bismo svima dali šansu da se oprobaju u ovom biznisu, a sa najboljima ćemo saradjivati. Kako ovaj sistem ne zahteva plaćanje reklama, potreban budžet za start se sveo na svega par desetina evra.

Obrati pažnju na procenat konverizje. Do sada je 4% bilo impresivno, a sada je 15% prosek.

Čim zaradite $1,000, pošaljite mi email na [email protected] sa rezultatima kako bismo zakazali razgovor i potecijalno započeli saradnju. Srećno!

Prednosti

Manje od 100€ za start

Plaćene reklame više nisu neophode za dovodjenje kupaca.

Informacije iz plaćenog kursa

Mnogo sadržaja iz prethodnog kursa (250€) je sada free.

Opciona grupa za podršku

Middleman Club je grupa na Telegramu za sve one koje zanima dropshipping.

Nezasićena metoda

Mnogi se žale kako sada svi rade DS, ali nisu probali ovu metodu.


Sledeći Koraci

  1. 1
    Prijavite se ispod na besplatan dropshipping kurs. Bićete direktno prebačeni na stranicu sa lekcijama. Email sa bitnim linkovima i instrukcijama će biti poslat kroz par minuta.
  2. 2
    Pridružite se grupi za podršku i razmenu iskustava. Ukoliko želite da značajno ubrzate proces do prvih $1,000, predlažem da se priključite Middleman Club-u, grupi na Telegramu koja nije neophoda za uspeh. Sada broji skoro 300 članova. Više o grupi možete pogledati OVDE.
  3. 3
    Saradnja sa mojim timom. Ideja ovog besplatnog kursa je da bude neka vrsta izazova. Tu sam da besplatno predstavim novajlijama jedan novi vid dropshippinga, koji ne samo da nije prezasićen, nego eksponencijalno raste kao grana dropshippinga. Verujem da ovo oduševljava mnoge koji misle da su propustili talas dropshippinga. Potrebno je skoro pa ništa novca za start, ali je zato potrebno nešto više vremena, tako da se savršeno uklapa sa kapacitetima mnogih početnika. Lekcije su kratke, ali više nego dovoljne da neko ko ima potencijal pretvori ovo znanje u biznis sa ozbiljnim prometima. Ideja je da one sa najvisim potencijalom i ujedno one koji dodju do zarade medju prvima, primim u tim kako bismo zajedno povećali promet. Nije ideja da primim stotine ljudi koji su napravili neki promet tako sto su 100% kopirali lekcije, vec je ideja da dodjemo do pojedinaca koji su dovoljno sposobni da spoje kockice i ovaj sistem primene na svoj način. Srećno!