Shopify Plus & Advanced Shopify

Shopify je jedna od najuspešnijih platformi za e-trgovinu i idealno rešenje za preduzeća svih veličina – od najmanjih do najvećih.

Bez obzira na to da li ste Start-Up ili gigant koji “obrće” milione, Shopify ima adekvatan plan baš za vas. To je osnovni razlog zbog koga se veliki broj trgovaca odlučuje upravo za Shopify – bez obzira na to da li odaberete Standard ili Plus program.

Prvi koraci

Ako tek počinjete ili razmišljate o skaliranju svoje e-trgovine, prirodno je da se zapitate koji Shopify plan je najbolji za vas.

Ovom prilikom želimo da vas upoznamo sa dva plana, tačnije o “Plus” i “Advanced”, da vam ukažemo na njihove sličnosti i razlike na osnovu čega ćete moći da zaključite koji je pravi izbor za vas.

Za sve one kompanije koje su postavljene na čvrstim osnovama, sa dobrim poslovnim planom, precizno određenom ciljnom grupom i razrađenom strategijom nastupa, od velikog je značaja da uporede prednosti jednog plana u odnosu na drugi i obrnuto. Ono što je zajedničko za oba plana jeste da su namenjeni svim e-trgovinama kojima je potrebno brzo i kvalitetno rešenje za online poslovanje, rešenje sposobno da podrži i održi razvoj trgovine, ponude i broj klijenata.

Šta je Shopify Plus?

Kada posmatramo preduzeća koja imaju veliki obim prodaje, proizvoda i kupaca, plan Plus nudi sofisticirano rešenje koje omogućava vođenje velike online prodavnice.

Shopify Plus, kao premijum plan, privlači velike brendove iz različitih oblasti i pruža integralne karakteristike svih drugih planova ove platforme, uz dodatak ekskluzivnih funkcija koje pojednostavljuju komplikovane operacije e-trgovine. Program Plus daje brendovima neograničen prostor za rast koji ostali planovi ove platforme možda neće moći da pruže.

Za mala i srednja preduzeća, plan Plus možda nije idealan izbor. Međutim, ako vaša Shopify web-lokacija ima prodaju vrednosti od više stotina hiljada do nekoliko miliona, Plus je pravo rešenje za vas.

Ako ste zainteresovani da saznate više, posetite link https://alekmiddleman.com/ i saznajte sve što vam je potrebno za uspešno vođenje e-prodavnice.

Prednosti Plus Plana

Za kompanije koje imaju veliki promet, mesečna naknada za korišćenje Shopify Plus platforme neće da predstavlja veliki izdatak.

Shopify Plus je nadgradnja na sve ostale planove, dajući vam punu kontrolu nad web-sajtom za e-trgovinu.

To je najsofisticiranija ponuda ove platforme i predstavlja moćan alat koji odgovara potrebama snažnih brendova uz razumnu naknadu. Evo šta Plus može da ponudi:

 • Neograničeni broj naloga za zaposlene
 • Ekskluzivne funkcije što su to Shopify Flow, Launchpad i Scripts
 • Prioritetna podrška 24/7
 • Najniža naknada za transakciju među svim planovima platforme
 • Najviši nivo enkripcije podataka, zaštite od robota, analize prevare, povraćaja sredstava i automatskog usaglašavanja
 • Ekskluzivni Plus alati za automatizaciju prodaje, promocije i zadataka
 • Implementirano rešenje za veleprodajni kanal
 • Potpuno prilagodljiv
 • Optimizacija saobraćaja na sajtu
 • Mogućnost prodaje u svim zemljama sveta, u različitim valutama i jezicima
 • Glavna prodavnica + 9 prodavnica za proširenje
 • Višekanalna prodaja na web lokacijama kao što su eBay i Etsy

shopify-store

Source: https://unsplash.com/

Šta je Advanced plan?

Kao deo standardnog plana, Advanced se najviše ističe od sva tri standardna plana, odnosno Basic, Advanced i Plus. Jeftiniji od Plus-a, ovaj plan je najbolji za skaliranje preduzeća koja zahtevaju napredno izveštavanje.

Za koga je Shopify Advanced?

Advanced je idealan za srednja i velika preduzeća koja zahtevaju naprednu analitiku, ali nemaju toliki broj transakcija e-trgovine kao web-lokacije kojima je namenjen Plus program.

Advanced plan uključuje sve funkcije kao Shopify Basic i standardnog planaali sa mnoštvom naprednijih opcija. Advanced je predviđen za one trgovce koji imaju posao koji tek pokazuje prve znake značajnijeg rasta. Ako vodite biznis srednje veličine, sa tendencijom daljeg rasta, onda će Advanced učiniti čuda za vas.

Prednosti naprednog plana leže u njegovim naprednim izveštajima. Uz Advanced plan dobijate do 15 naloga za zaposlene u vašem preduzeću i obavljanje svih administrativnih zadataka.

Cena i prednosti Advanced plana

Dakle, koliko košta Advanced plan?

Uz fiksnu mesečnu naknadu, treba računati na provizije po izvršenoj transakciji. Koliko je to tačno, proverite OVDE. Ovaj plan je savršen za online poslovanje sa projektovanim brzim rastom.

Prednosti Advanced plana su:

 • 15 naloga za zaposlene
 • Obračunate cene dostave
 • Neograničeno otpremanje proizvoda
 • Neograničeno skladištenje datoteka
 • Oporavak napuštenih korpi za kupovinu
 • Podrška 24/7
 • Detaljno napredno izveštavanje

Plus & Advanced – koji plan je najbolji za vas?

Odlučite se za Shopify Plus ako:

 • Imate potrebu za rešenjem na nivou preduzeća sa funkcijama posebno dizajniranim za brendove velikog obima.
 • Plus je napravljen za preduzeća sa većim obimom poslovanja, koji zbog toga tragaju za izuzetno pouzdanim rešenjem, sposobnim da podrži veliki brend koji se i dalje razvija.
 • Plan Plus je osmišljen tako da trgovcima na nivou preduzeća pruži najbolje što platforma može da ponudi.
 • Za preduzeća koja se imaju promet od više stotina hiljada ili miliona, Plus nudi prilagodljivo, pristupačno i sofisticirano rešenje koje vam je potrebno za savršen rad vaše web stranice za e-trgovinu.

Odlučite se za Shopify Advanced ako su vam:

 • Potrebne napredne funkcije za skaliranje vašeg poslovanja.
 • Advanced plan je savršen za vođenje malih i srednjih preduzeća koja očekuju brzi rast obima poslovanja. Advanced plan uključuje sve funkcije standardnih planova, ali sa mnoštvom funkcija na polju analitike i kreiranja izveštaja, sa 15 naloga za zaposlene.
 • Napredni Shopify plan vam pruža uvid u karakteristike vaše prodavnice i ponašanje kupaca.

Jeftiniji od Plus-a, Advanced plan je idealan za preduzeća koja ostvaruju prihod od veći od 10.000 USD mesečno.

Kada koristiti ili nadograditi na plan Plus?

Recimo da koristite jedan od standardnih planova Shopify-a i zapitate se da li i kada treba da pređete na Plus. Iako je Plus najsofisticiranije rešenje sa mnoštvom atraktivnih funkcija koje platforma nudi trgovcima, ono nije za svakoga.

Advanced je, svakako, kompletno rešenje za e-trgovinu koje opslužuje stotine hiljada web lokacija – na zadovoljstvo trgovaca. Međutim, ako ste preduzetnik koji smatra da standardni planovi više nisu dovoljni da podrže rast e-trgovine, možda je vreme da ozbiljno razmislite o nadogradnji na Plus.

To je rešenje za brzorastuća preduzeća kojima su potrebne besprekorne i ekskluzivne mogućnosti koje standardni planovi ne nude. Ako zarađujete između jednog i dva miliona dolara godišnje, Plus će biti pravo rešenje za vaše preduzeće.

Plus je savršen za e-trgovine sa potrebom za platformom opremljenom alatima koji omogućavaju neograničen potencijal za rast, platformu koja olakšava rad, jer vođenje online poslovanja može da bude zahtevno.

Kako kompanija raste, podela toka poslovanja sa Flow funkcijom će pojednostaviti standardne i ponavljajuće operacije e-trgovine. Pod tim se podrazumevaju isporuka i upravljanje narudžbinama. Jedna od najvećih prednosti plana Plus je ta što oslobađa vas i vaš tim od pojedinih zadataka koji mogu da se automatizuju.

Program Plus trgovcima nudi isplativo rešenje sa izvanrednim funkcijama i alatima za nesmetano vođenje velikog brenda e-trgovine.

Da bi vam pomogli da odaberete pravi program ili adekvatnu tranziciju sa jednog na drugi, pripremili smo vam celokupnu pomoć do koje možete doći klikom na link http://shopify.pxf.io/mmclub.